Velkommen !

I lang tid, har jeg fornøjet mig med at besøge diverse arkiver, både fysiske og digitale, for at søge oplysninger om min fars familie. Da familien på min moders side er belyst af min fætter, omhandler denne side, kun min fars slægt med visse forgreninger.

Jeg synes, at det er spændende og udfordrende, at kombinere de fundne data til et billede af mine aners verden, og ikke mindst interesse-skabende !, når man f.eks finder ud af, at man har aner i det jyske "Rakker- og Natmandsmiljø", bliver de sociale forhold blandt den jyske almue i 1800-tallet, pludseligt meget nærværende.

Da dette materiale oprindeligt var til eget brug, har jeg været lidt sløset med at tilføje kilder, men det vil jeg gradvist søge at rette op på. Andre slægtsdatabaser har inspireret mig. Jeg har naturligvis tjekket, hvor muligt, og opfordre besøgende til at gøre ligeså, med denne sides oplysninger.

Efter sigende er kun "Guderne" ufejlbarlige, så jeg høre meget gerne om hvor, og hvordan, jeg eventuelt er "trådt forkert".

Jeg ønsker familien, og andre, der lige er kommet "forbi", god fornøjelse !!

Med venlig hilsen .. Allan Jensen

Billedet til venstre, er mine oldeforældre, Ane-Sofie Axelsen og Jørgen Theodor Frederik Marius Jørgensen,...fra deres Guldbryllup i 1936.

I øverst hjørne ses 5 af Jens og Klaras børn,.. Julie, Holger, Ludvig, Hans (min far) og Gerda.

Kontakt os

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, vær venlig at kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.